Over Marsman

Sinds 1977 ervaring met aandrijftechnologie, zowel op het vlak van vermogenselektronica & motion control, alsook op gebied van motoren en motorreductoren, elektromagnetische remmen & koppelingen en industriële bussystemen.

Oplossingen op maat voor industriële toepassingen

Wij kunnen u op onze vier kernactiviteiten een hoge graad aan applicatiekennis en aandrijf technische oplossingen bieden. Onze expertise wordt door onze klanten enorm gewaardeerd, omdat wij goed begrijpen hoe machines en installaties met onze producten naar een hoger niveau te tillen zijn. Onze kernactiviteiten zijn :

Onze belangrijkste leveranciers zijn KEB Automation KG en WEG Württembergische Elektromotoren Gesellschaft m.b.H. Beide bedrijven zijn ISO-gecertificeerd.

marsman home v3
over marsman v3

Meer over ons

Marsman Elektronica en Aandrijvingen BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vermogenselektronica en aandrijfsystemen. We bieden een breed scala aan producten op het gebied van vermogenselektronica en aandrijftechniek.

 

Wat er vooraf ging

Het bedrijf is op 1 april 1977 opgericht in Wierden door meneer J.E. Marsman. Op dat moment had hij ervaring opgedaan in de aandrijftechniek bij een vertegenwoordiging van aandrijfsystemen.

Eerst werkte hij alleen vanuit huis, maar kort daarna vanuit een bedrijfsverzamelgebouw met twee medewerkers.

In 1988 is het bedrijf verhuisd naar Almelo waar een nieuw bedrijfspand was gebouwd en breidde het personeelsbestand verder uit. In de jaren negentig hadden we de vertegenwoordiging van veel, vooral Duitse, leveranciers van aandrijf technische producten. In het begin waren dat producten op het mechanische vlak en in de loop van de tijd werd dat uitgebreid met elektronische regelingen. De elektronische regelaars waren eerst gebaseerd op gelijkstroom techniek, later kwamen de frequentieregelaars op basis van wisselstroom en vervolgens werd het portfolio uitgebreid met servoregelingen.

Eind jaren negentig, begin jaren nul [of eind vorige eeuw, begin deze eeuw] zijn we ons gaan concentreren op enkele leveranciers waardoor we ons beter hebben gespecialiseerd.

 

Wat we doen

We streven naar innovatie en kwaliteit en werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften. We hebben een team van ervaren ingenieurs en technici die expertise hebben op het gebied van vermogenselektronica en aandrijvingstechnologie. Door onze advisering in velerlei toepassingen en wederzijds vertrouwen hebben we in de loop der jaren een zeer trouwe klantenkring opgebouwd en veel ervaring opgedaan in verschillende toepassingen.

Ons administratiesysteem en magazijn zijn erop gericht uw orders correct en zo snel mogelijk uit te leveren. De serviceafdeling kan storingen en defecten aan producten analyseren en mogelijk verhelpen. Bij complexe servicevragen staan de experts van onze leverancier ons terzijde.

 

Onze klanten treffen we aan in verschillende industrieën, waaronder machinebouw, productie- en procesautomatisering, transportmiddelen en robotica.

Als je meer specifieke informatie nodig hebt kijken dan eens verder op onze website of neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en expertise.