Compressoren

Hebben een reputatie opgebouwd voor het regelen van hoog-toerige elektromotoren die worden gebruikt op turboblowers en energieopwekkingssystemen. Hoog-toerige motoren kunnen meer dan 100.000 tpm draaien en gebruiken meestal aerodynamische of magnetische lagers. Bij deze toerentallen is een nauwkeurige regeling vereist om trillingen en opwarming van de motor te verminderen.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Onze adviseur helpt u graag met een advies op maat.

Inzet van compressoren

Turboblowers en radiale compressoren zorgen voor aanzienlijke energiebesparingen in rioolwaterzuivering of energiecentrales. Ze zijn ook veelgevraagd op het gebied van hoogvacuüm-technologie of in moleculaire turbopompen waar het essentieel is om een ​​uiterst nauwkeurige aandrijfregeling te garanderen. 

Onze partners:
Compressoren

Toepassingen van compressoren

Zeker bij de hoge toerentallen van de turboblowers en radiaalcompressoren is dit nodig om de door de hoog-toerige motor gegenereerde warmte te allen tijde onder controle te houden. We maken dit mogelijk met onze F6 drives. Voortbouwend op toepassingen op het gebied van procestechnologie, biedt de F6 de vereiste prestaties door hoge schakelrequenties tot 16 kHz en uitgangsfrequenties tot 2000 Hz. Bovendien is hij flexibel aanpasbaar dankzij een breed scala aan configureerbare, sensorloze veiligheidsopties, encoderinterfaces en efficiënte koelconcepten. 

De sinusfilters, die zijn afgestemd op de F6 en speciaal zijn ontworpen voor gebruik bij hogere frequenties, bieden bescherming tegen oververhitting, verminderen EMC-belastingen en verlengen daarmee de levensduur van turboblowers en radiale compressoren.  

Producten voor compressoren

Een kleine greep uit de producten die veel worden gebruikt voor deze toepassing. Kies uw producten op basis van de oplossingsstrategie. Wij helpen u hier graag bij. Klik hieronder om alle producten te bekijken of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op