Houtbewerkingsmachines

Al meer dan 30 jaar hebben de aandrijf- en besturingsproducten de krachtige houtbewerkingsmachines aangedreven. De aandrijvingen besturen een breed scala aan motortypes, waaronder spindelmotoren, lineaire motoren en servomotoren. We bieden vele opties voor functionele veiligheid, waaronder open-loop veiligheid en FSoE (Failsafe over EtherCAT) netwerkschijven.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Onze adviseur helpt u graag met een advies op maat.

Toepassingen

Houtbewerkingsmachines zijn net zo gevarieerd als de grondstof zelf. Of het nu gaat om het frezen van profielen en latten of het snijden van platen en planken, de verschillende machinevereisten vragen om een ​​hoge mate van flexibiliteit in de aandrijftechniek. Dit is precies waar de hoek komt kijken. Van besturingen met talrijke softwarefuncties tot de verwerking van alle machineprocesgegevens, en van aandrijfregelaars tot motoren met tandwielen en remmen, uw krachtige partner als het gaat om houtverwerking.

Onze partners:
Houtbewerkingsmachines

Veiligheidsvoorzieningen

U kunt onze systeemoplossingen met een gerust hart gebruiken. Veiligheidsvoorzieningen zoals een veilig begrensde snelheid en draairichting of veilige stilstand detectie zorgen voor een optimale bescherming.

Producten voor houtbewerkingsmachines

Een kleine greep uit de producten die veel worden gebruikt voor deze toepassing. Kies uw producten op basis van de oplossingsstrategie. Wij helpen u hier graag bij. Klik hieronder om alle producten te bekijken of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op