Medische technologie

Precisie, controle en nauwkeurigheid zijn cruciaal op het gebied van medische technologie. Dat is waar de remmen en koppelingen in uitblinken. Ze zijn ideaal voor precisietoepassingen zoals chirurgische robots, bedden, gieken en beeldvormingsmachines.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Onze adviseur helpt u graag met een advies op maat.

Hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen

In de medische wereld staat de gezondheid van mensen voorop. Daarom zijn de veiligheids- en kwaliteitseisen in deze branche hoger dan in vrijwel elke andere branche.

Onze partners:
Medische technologie

Specialistische producten

We ontwikkelen al tientallen jaren specialistische producten op het gebied van medische technologie om medische eindproducten nog veiliger en betrouwbaarder te maken. Van eenvoudige, standaard faalveilige remmen tot complexe individuele oplossingen. En worden producten en concepten ontwikkeld die voldoen aan de eisen van eindsystemen zoals chirurgische robots, patiëntenbedden of zelfs mobiele apparaten en voertuigen. 

Producten voor medische technologie

Een kleine greep uit de producten die veel worden gebruikt voor deze toepassing. Kies uw producten op basis van de oplossingsstrategie. Wij helpen u hier graag bij. Klik hieronder om alle producten te bekijken of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op