eMobiliteit

De vraag naar bedrijfswagens en materieel die volledig elektrisch of hybride rijden neemt gestaag toe. Voor toepassingen in deze markt, zoals landbouwmachines, vrachtwagens en bussen, kunnen we een schaalbaar multi-invertersysteem, speciaal ontworpen voor hulpaandrijvingen aanbieden.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Onze adviseur helpt u graag met een advies op maat.

Waarom automation?

Automation biedt gebruikers de benodigde aandrijvingen, besturingen en softwareoplossingen uit één hand.

Onze partners:
emobiliteit

Meer informatie

De T6 APD biedt een schaalbaar en modulair DC-AC-invertersysteem met geïntegreerde vermogenselektronica, een intelligente mobiele besturingseenheid en EMC-filteroplossingen, speciaal ontworpen voor hulpaandrijvingen in bedrijfswagentoepassingen. Het zet gelijkstroom van de HVDC-bron om in wisselstroom om elektromotoren aan te drijven. Bovendien maken bistabiele remmen en koppelingen, bijvoorbeeld in pick-up trucks of zelfrijdende transportvoertuigen, energievrij in- en uitschakelen mogelijk en houden ze apparaten en apparatuur op hun plaats met energiebesparingen tot 99 procent in batterij gevoede systemen. 

De T6 kan worden geconfigureerd met maximaal 6 omvormermodules, met eed mix van 3 verschillende vermogensmodules. Meerdere geïntegreerde units bieden aanzienlijke ruimte, bedrading en kostenbesparingen.

Producten voor eMobiliteit

Een kleine greep uit de producten die veel worden gebruikt voor deze toepassing. Kies uw producten op basis van de oplossingsstrategie. Wij helpen u hier graag bij. Klik hieronder om alle producten te bekijken of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op