Energie terugwinning

De technologische expertise maakte de creatie van Energy Recovery Systems (ERS) mogelijk. Dit zijn elektronische systemen die turbomachines besturen en energie omzetten uit bronnen zoals geothermie, luchtscheiding of terugwinning van afvalwarmte. De teruggewonnen energie wordt omgezet in elektrische stroom die kan worden gebruikt door de gebouwfaciliteit of kan worden terug geleverd aan het elektriciteitsnet.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Onze adviseur helpt u graag met een advies op maat.

Aandrijftechniek en systeembesturing

Op weg naar een meer duurzame energievoorziening die vrij is van fossiele brandstoffen, is windenergie van cruciaal belang. Windparken leveren inderdaad de grootste bijdrage aan hernieuwbare energie. Onshore, aan de kust of Offshore wekken ze milieuvriendelijke energie op. Veel turbinefabrikanten vertrouwen op deze automatisering als het gaat om aandrijftechniek en systeembesturing. Ons uitgebreide productportfolio is beschikbaar voor het uitrusten van windparken die tot 15 megawatt elektriciteit opwekken.

Onze partners:

Gecertificeerde producten

Sterk gepositioneerd in de kerngebieden van stampen en gieren, bieden we gecertificeerde aandrijfcontrollers die de rotorbladen of gondel optimaal aanpassen aan de richting van de wind. Motoren in verschillende prestatieklassen en op maat gemaakte veerdrukremmen ronden het complete pakket af. 

Producten voor energie terugwinning

Een kleine greep uit de producten die veel worden gebruikt voor deze toepassing. Kies uw producten op basis van de oplossingsstrategie. Wij helpen u hier graag bij. Klik hieronder om alle producten te bekijken of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op