Toegang systemen

Aandrijf-technische producten zijn bij uitstek geschikt voor het automatiseren van poorten, deuren, armen en toegangscontroles.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Onze adviseur helpt u graag met een advies op maat.

Geautomatiseerd toegang

Geautomatiseerde toegangssystemen zijn systemen die worden gebruikt om de toegang tot een gebouw, ruimte of veiligheidszone te controleren en te beheren. Deze systemen maken gebruik van technologieën zoals identificatiekaarten, biometrische gegevens of pincodes om de toegang van personen te verifiëren.

Onze partners:

Type producten

Een typisch geautomatiseerd toegangssysteem bestaat uit verschillende componenten, waaronder toegangscontrolelezers, toegangsbeheerpanelen, vergrendelingsmechanismen, verificatiedatabases en toegangsbeheersoftware.

Diverse types motorreductoren kunnen worden gebruikt bij draaideuren of speedgates. Door hun beperkte afmetingen kunnen ze in kleine ruimtes naast, boven of onder de toegang gemonteerd worden. Daarbij zorgen Power-off remmen voor betrouwbaar te stoppen en op hun plaats te houden van draaideuren of poorten.

Producten voor toegang systemen

Een kleine greep uit de producten die veel worden gebruikt voor deze toepassing. Kies uw producten op basis van de oplossingsstrategie. Wij helpen u hier graag bij. Klik hieronder om alle producten te bekijken of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op