Intralogistiek

Als het gaat om het aansturen van de toeleveringsketen, biedt het materiaalbehandeling-portfolio de juiste oplossing, of u nu producten produceert, verplaatst, opslaat of verzendt. Onze krachtige aandrijvingen helpen u daar sneller te komen.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Onze adviseur helpt u graag met een advies op maat.

Doorstroming logistieke processen

Een vlotte doorstroming van logistieke processen is nu belangrijker dan ooit. Daarom vertrouwen vele gevestigde bedrijven al vele jaren op onze knowhow. Of het nu gaat om de automatisering van op- en uitslagsystemen, kranen, transportsystemen, als ervaren partner bestrijken we het gehele scala aan diensten op het gebied van materiaal handling. Elektromechanische oplossingen zoals motoren en remmen, en innovatieve, krachtige aandrijfbesturingen bepalen al decennia lang overal waar goederen moeten worden verplaatst.

Onze partners:
Intralogistiek

Gecertificeerde veiligheidstechniek

Met zijn gecertificeerde veiligheidstechniek, hoge belastbaarheid en de implementatie van sensorloze besturingen bieden we betrouwbare totaalpakketten voor gebruik in de meest uiteenlopende gebieden. Daarnaast zorgen systemen voor energievoorziening en -terugwinning ook voor een effectief gebruik van overtollige energie. Dit vereenvoudigt de installatie, ontziet het milieu, verlaagt de energiekosten merkbaar en levert een geldige analyse van het energieverbruik op.  

Producten voor intralogistiek

Een kleine greep uit de producten die veel worden gebruikt voor deze toepassing. Kies uw producten op basis van de oplossingsstrategie. Wij helpen u hier graag bij. Klik hieronder om alle producten te bekijken of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op