Theater en Podium

We bieden een volledig theater- en live-automatiseringsportfolio, variërend van hijsremmen tot HMI-touchscreendisplays. De producten maken het ontwerp van nauwkeurige podiummachines mogelijk die herhaalbaar en betrouwbaar zijn, show na show. Onze producten zijn gebruikt in een verscheidenheid aan ontwerpen voor een breed scala aan toepassingen.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Onze adviseur helpt u graag met een advies op maat.

Gebruik van automatiseren

Theater- en podiumautomatisering verwijst naar het gebruik van technologie om verschillende aspecten van een theater- of podiumproductie te automatiseren en te beheersen. Het omvat het gebruik van geavanceerde systemen en apparatuur om de verlichting, geluidseffecten, beweging van decors, videoprojectie en andere elementen van een voorstelling te regelen.

Onze partners:
Theater

Inzetten van automatisring

Beweging van decors is een andere essentiële component van theater- en podiumautomatisering. Met behulp van geautomatiseerde mechanische systemen kunnen decors vloeiend en nauwkeurig op het podium worden verplaatst. Dit maakt het mogelijk om snelle scènewisselingen te realiseren en dynamische visuele effecten te creëren.

 

Producten voor theater en podium

Een kleine greep uit de producten die veel worden gebruikt voor deze toepassing. Kies uw producten op basis van de oplossingsstrategie. Wij helpen u hier graag bij. Klik hieronder om alle producten te bekijken of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op