Agricultuurtoepassing

Voor Agricultuurmachines hebben we diverse producten in ons portfolio. Afhankelijk van welk type machine kunnen dit frequentieregelaars, motorreductor, remmen of koppelingen zijn.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Onze adviseur helpt u graag met een advies op maat.

Toepassingen

Hoe kunnen de voordelen van elektromobiliteit ook in de agrarische sector worden benut? Bijna alle fabrikanten van landbouwmachines en aanbouwdelen stellen zich deze vraag. Of het nu gaat om gemeentelijke voertuigen, oogst- of bosbouwmachines, maaiers en aanbouwdelen, hooiharken of maaidorsers: in de loop van precisielandbouw, digitalisering en vooral automatisering wordt e-mobiliteit steeds relevanter in de landbouw. Voor de elektrificatie van hulpunits biedt KEB een breed scala aan oplossingen voor aftakas-concepten met vermogenselektronica in mobiele elektrische landbouwmachines.

Onze partners:

"trip, don’t blow"

Ook bij de zogenaamde inschuurmachines hebben onze frequentieregelaars hun kunnen bewezen. Een van de functies die daarbij een belangrijke rol spelen is “trip, don’t blow”. Bij overbelasting door te veel product in een stortbunker zal de frequentieregelaar niet in storing gaan, maar laat de motor langzamer draaien totdat de overbelasting weg is.

Bij diverse andere machines worden elektromagnetische remmen en koppeling toegepast. Daarbij gaat het meestal om klant specifieke uitvoeringen met bijvoorbeeld een andere spanning, versterkte en beschermde aansluitdraden en voertuig gerelateerde stekkers.

Producten voor agricultuurtoepassing

Een kleine greep uit de producten die veel worden gebruikt voor deze toepassing. Kies uw producten op basis van de oplossingsstrategie. Wij helpen u hier graag bij. Klik hieronder om alle producten te bekijken of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op