Metaalbewerkingsmachines

We bieden schaalbare besturingstechnologie die geschikt is voor alle soorten metaalbewerkingsmachines, persen, machinebesturing en robotica. Geïntegreerde en op Intel gebaseerde industriële pc’s zijn EtherCAT-masters en bieden real-time motion control. Het volledig functionele veiligheidsaanbod beschermt gebruikers tegen machines.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Onze adviseur helpt u graag met een advies op maat.

Robotica en automatisering

Assembleert, transporteert en bewerkt u componenten of complete apparaten? Industriële robots en cobots zijn al lang een vast onderdeel van veel productie-installaties, autonoom of in samenwerking met mensen. Ze stellen werkprocessen in staat om een ​​hoge mate van reproduceerbaarheid te bereiken voor eenvoudige of complexe taken. Ook andere gebieden van het leven worden stilaan uitgerust met gelede robots of zelfs mensachtigen, bijvoorbeeld in de landbouw, de gezondheidszorg, de horeca, de dienstverlening en de verkenning.

Onze partners:
Metaalbewerkingsmachines

Kwaliteit van automatisering

De kwaliteit van bewegingen op het gebied van robotica en automatisering is mede afhankelijk van het gewicht en de eigenschappen van de geïntegreerde componenten. We bieden klanten hoogwaardige producten om de eindproducten veilig en betrouwbaar te maken. Waar eenvoudige, standaard faalveilige remmen niet voldoende zijn, kunnen complexe individuele oplossingen worden ontwikkeld, individueel afgestemd op het concept van de klant.

Producten voor metaalbewerkingsmachines

Een kleine greep uit de producten die veel worden gebruikt voor deze toepassing. Kies uw producten op basis van de oplossingsstrategie. Wij helpen u hier graag bij. Klik hieronder om alle producten te bekijken of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op