Liften en Roltrappen

Liftaandrijvingen zijn gebouwd om de moeilijkste en meest veeleisende lift- en roltraptoepassingen aan te kunnen. Geïntegreerde rembediening en beproefde motorbesturing zorgen voor een uitstekende rijkwaliteit. Hoge overbelastingen en beveiligingsfuncties zorgen voor een jarenlang probleemloos gebruik.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Onze adviseur helpt u graag met een advies op maat.

Veiligheid verhogen

In de afgelopen 30 jaar heeft KEB een wereldwijde reputatie opgebouwd als een belangrijke leverancier van lift frequentieregelaars. KEB frequentieregelaars zijn te vinden op kleine residentiële liften tot aan wolkenkrabbers. Geavanceerde liftaandrijving-software verhoogt de veiligheid van het liftsysteem en helpt de controller te voldoen aan de lokale liftwezen vereisten.

Onze partners:
Liften en roltrappen

Energie terugwinning

Sterk gepositioneerd in de kerngebieden van stampen en gieren, bieden we gecertificeerde aandrijfcontrollers die de rotorbladen of gondel optimaal aanpassen aan de richting van de wind. Motoren in verschillende prestatieklassen en op maat gemaakte veerdrukremmen ronden het complete pakket af. 

Producten voor liften en roltrappen

Een kleine greep uit de producten die veel worden gebruikt voor deze toepassing. Kies uw producten op basis van de oplossingsstrategie. Wij helpen u hier graag bij. Klik hieronder om alle producten te bekijken of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op