Kunststoffenmachines

Wereldwijd te vinden in de toonaangevende spuitgiet- en extrusiemachines. De aandrijvingen en -besturingen bieden dynamische, betrouwbare en herhaalbare prestaties. Het prestatievoordeel is duidelijk wanneer u naar het eindproduct kijkt: meer doorvoer en betere kwaliteit.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Onze adviseur helpt u graag met een advies op maat.

Impact op milieu verminderen

Kunststoftechnologie is een van de belangrijkste toepassingsgebieden. En niet zonder reden. Niet alleen de veelzijdigheid van kunststofmachines, maar ook het vermogen om de CO2-uitstoot te verminderen, maakt innovatieve machine- en fabrieksoplossingen wereldwijd zo noodzakelijk. Zo maakt een hoge koppelnauwkeurigheid het mogelijk om bijzonder lichte kunststofverpakkingen te produceren, wat de milieu-impact tijdens de productie en het daaropvolgende transport merkbaar vermindert. Kunststoffen zijn ook een belangrijk onderdeel van elektromobiliteit en leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van de inspanningen om klimaatverandering te voorkomen. Omdat ze uitstekende recyclingeigenschappen hebben, spelen kunststoffen een belangrijke rol in een functionerende circulaire economie en kunnen ze zo de weg vrijmaken voor meer duurzaamheid. 

Onze partners:
Kunststoffenmachines

Maximale kwaliteit behalen

Dit is precies de reden waarom automatisering en aandrijftechnologie aangepast aan de kunststofindustrie al lang deel uitmaken van het portfolio. Zo scoren de S6- en F6-aandrijfcontrollers met maximale efficiëntie, dynamiek, uitstekende koppelnauwkeurigheid, hoge beschikbaarheid en individueel aangepaste hardware- en softwarefuncties. Van profiel-extrudeer- tot kunststof spuitgietmachines, we leveren in elk geval de optimale aandrijfoplossing. 

Producten voor kunststoffenmachines

Een kleine greep uit de producten die veel worden gebruikt voor deze toepassing. Kies uw producten op basis van de oplossingsstrategie. Wij helpen u hier graag bij. Klik hieronder om alle producten te bekijken of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op